Titkárság

A titkárság vezetői

Név Munkakör Mellék E-mail
Dr. Kégler Ádámfőtitkár112Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Mosolygóné dr. Gődény Ágnesmb. titkárságvezető103Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Finta Zitagazdasági igazgató115Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság szakreferensei

Név Szakterület Mellék E-mail
Bogdán AnikóFelügyelő Bizottság, TESZT TESTÜLET116Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dányi BeatrixDoktori Akkreditációs Kollégium, Egyetemi Tanári és Doktori Kollégium114Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Dr. Bálint ÁgnesAd hoc Szakvédőnő Bizottság, Egyetemi Tanári Kollégium, Orvos- és Egészségtudományi Bizottság, Sporttudományi Bizottság120Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
dr. Lakatos Péter LeventeFelülvizsgálati Bizottság 2019-2024, Jogi Bizottság 2, Jogi Bizottság 2018-2024, TESZT TESTÜLET113Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gulyás Lelle108Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Hernáth Terézia117Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Huszthyné Polgár Nóra115Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Muhari Orsolya111Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Perlaky Orsolya111Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Roska ZsófiaHittudományi Kollégium104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Rozsnyai KrisztinaTESZT TESTÜLET, nemzetközi ügyek121Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sőtér OrsolyaAgrártudományi Bizottság, Bölcsészettudományi Bizottság, Hittudományi Kollégium, Művészeti Bizottság, Pedagógusképzési Bizottság, Társadalomtudományi Bizottság119Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szabó SzilviaTESZT TESTÜLET119Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Szlivka AndreaBölcsészettudományi Bizottság, Gazdaságtudományi Bizottság, Műszaki Tudományi Bizottság, Programakkreditációs Kollégium, Természettudományi Bizottság106Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Zimányi Zsófia105Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A titkárság ügyintézői

Név Szakterület Mellék E-mail
Bodnár Tekla115Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Bruckmann Erika101Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Gelencsér Erika115Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Halmai ÉvaDoktori Akkreditációs Kollégium, TESZT TESTÜLET118Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Kondor Gyöngyi102Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Krajcsovics Éva104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Nagy Mariann104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Sipos Dóra104Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Honlapunkon 2010. május 20-a óta Ön a . látogató.

 1013 Budapest, Krisztina krt. 39/B IV. em. | 1439 Budapest, Pf. 635 | Telefon: 344 0314, 413 0760 | Fax: +36 1 344 0313 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Copyright © 2012 MAB. Minden jog fenntartva.

Készítette: PolarSys Honlapkészítés | Joomla 1.7 Templates